Polední menu


    

 Polední menu 21. – 25. 1. 2019


Pondělí:  Rajská s kuskusem /1,7/

 I. 120g „Juráš“ – Kuřecí prsíčka v bramboráku, zeleninový salát /1a,3/  111,-
 II. 150g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, špenát, opečená cibulka /1a,3/  98,-
 III. 150g Vepřové po myslivecku – Nudličky z vepřové kýty s cibulkou, slaninou, česnekem, hříbky, dušená rýže /1a,10/  98,-
       

Úterý: Vývar s rýží a hráškem /9/ 

I. 150g Kuřecí rarášci – Kuřecí prsíčka smažená v bylinkovém těstíčku, bramborová kaše, listové saláty/1a,3,7/ 111,- 
II. 150g Vepřová kotletka – Vepřová pečeně naložená v grilovacím koření, bramborové hranolky, tatarská omáčka/1a,3,10/ 98,- 

III.

150g Srbské rizoto, parmezánský sýr  /7/ 98,- 
IV. 150g  Jelení na červeném víně – Pomalu tažená jelení plec na kořenové zelenině, s tymiánem, cibulkou, česnekem, mačkané brambory, zelninový salát /10,12/ 130,- 

Středa: Bramboračka/1a,9/

I. 150g Vepřový steak – Vepřová kýta naložená v dijonské marinádě, se sázeným vejcem, opékané brambory, zeleninový salát /1a,3,10/ 111,- 
II. 150g Zabíjačkový talíř – Prejt jelítkový, jitrničkový , výpečky, zelí, vařené brambory/1a/ 98,- 
III. 150g Pečené kuře – Kuřecí vykostěná stehýnka, pečená cuketa s karotkou, dušená rýže/1a/ 98,- 
IV. 150g  Jelení na červeném víně – Pomalu tažená jelení plec na kořenové zelenině, s tymiánem, cibulkou, česnekem, mačkané brambory, zeleninový salát /10,12/ 130,- 

Čtvrtek: Uzený vývar s kroupami /1a/ 

I. 150g Plněná olomoucká kapsa Kuřecí prsíčka plněná tvarůžkou, americké brambory, ďábelská omáčka /1a,3,7/  111,- 
II. 1ks Tortilla s kuřecím masem, zeleninou, hranolky, bbq omáčka /1a,3/ 98,- 
III. 150g Lasagne bolognese, zeleninový salát /1a,3,7/ 98,- 
IV. 150g  Jelení na červeném víně – Pomalu tažená jelení plec na kořenové zelenině, s tymiánem, cibulkou, česnekem, mačkané brambory, zelninový salát /10,12/ 130,- 

Pátek: Čočková /1a/ 

 I.  150g Kaplická cmunda – Uzená pečeně s kyselým zelím v bramboráku /1a,3/ 111,- 
 II.  150g Medailonky – Krůtí prsíčka a vepřová kotletka, omáčka steaková s barevným pepřem a sýrem, steakové hranolky /1a,7/ 98,- 
 III. 150g Fazolky na smetaně, 2x vejce, vařené brambory /1a,3,7/  98,- 
 IV. 150g Jelení na červeném víně – Pomalu tažená jelení plec na kořenové zelenině, s tymiánem, cibulkou, česnekem, mačkané brambory, zeleninový salát /10,12/ 130,- 

Polední menu podáváme od 10 30  do 14 00 hodin

Jídelní balení sebou 5,-

Polévkové balení 5,-

 

Výsledek obrázku pro sodexo gastro pass

 

 

    Nápoje k obědovému menu za zvýhodněnou cenu  
  0,4 l Juice bazén – juice pomeranč, černý rybíz /2dl džus+2dl voda/ 20Kč
  0,33l Minerálka Mattoni 20Kč
       
PŘIJMEME SERVÍRKU

NA HLAVNÍ PRACOVNÍ POMĚR

Pro bližší informaci pište - info@ukocouraostrava.cz
volejte – 737 913 081
Otevírací doba
pondělí - čtvrtek10:30 - 22:00
pátek10:30 - 24:00
sobota10:30 - 22:00
nedělezavřeno

Kapacita restaurace je 75 míst
a salónek pro 16 osob.

Kontakt

Restaurace U Kocoura
Umělecká 305/1(Palác Elektra)
702 00 Ostrava

vstup z ulice Jurečková

Telefon: 595 133 633
E-mail: info@ukocouraostrava.cz
IČO: 18453872
www.ukocouraostrava.cz

Rezervace stolu – pronájem prostor

Rezervaci můžete provést
na telefon: 595 133 633,
nebo pomocí emailové zprávy
na adrese info@ukocouraostrava.cz.

Těšíme se na Vaší návštěvu.

wifi
Přijímáme platební karty a stravenky

diners discover jcb maestro master masterelectronic visa visaelectron vpay

stravenky_checkue stravenky_sodexo stravenky_ticket

Toplist
TOPlist