Polední menu


 

 Polední menu

18. – 22. 3. 2019

Pondělí: Mexická fazolová /1a,9/         

 I. 150g Vepřová krkovice „Dijon“ Steak z vepřové krkovičky naložený v dijonské marinádě, opékané brambory, ďábelská omáčka /1a,3,7,10/  111,-
 II. 150g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka, zeleninový salát /1a,3,7/  103,-
 III. 150g Kuřecí na žampiónech – Kuřecí prsíčka v omáčce s žampióny, slaninou, cibulkou, dušená rýže aglio- olio/1a/  98,-
       

Úterý: Krupicová s vejcem /1a,3,9/

I. 150g Krůtí stripsy – Krůtí prsíčka smažená v bylinkovém těstíčku, mačkané brambory, sýrová omáčka /1a,3,7/ 111,- 
II. 150g Pečené kuře – Kuřecí vykostěná stehýnka, pikantní omáčka s paprikou, rajčaty, dušená rýže /1a/ 103,- 

III.

150g Hamburská vepřová kýta – Pečená vepřová kýta na cibulce s česnekem, smetanová omáčka se šunkou a okurkou, houskový knedlík /1a,3,7,10/ 98,- 
IV. 150g Halušky se zelím, cibulkou a uzeným masem /1a,3,7/ 98,- 

Středa: Vývar s kroupami /1a,9/

I. 150g Mix gril – Hovězí bifteček, krůtí prsa, vepřová kotletka, steaková omáčka s barevným pepřem, pečené bramborové plátky/1a,3,7,10/ 111,- 
II. 150g Kuřecí nudličky – Krájená kuřecí prsíčka, bramborové gnocchi s rajčátky/1a,3/ 103,- 
III. 150g Drůbeží rizoto, sýr, kyselá okurka /1a,7,9/ 98,- 
IV.  150g Vepřová játra na grilu, bramborové hranolky, tatarská omáčka s jogurtem /1a,3/ 98,- 

Čtvrtek: Krémová česneková s krutóny /1a,3/ 

I. 150g Kuřecí kapsa – Kuřecí prsíčka plněná listovým špenátem, slaninou, americké brambory/1,7,10/ 111,- 
II. 150g Vepřový vrabec, bílé kyselé zelí, domácí bramborový knedlík/1a,3,7/ 103,- 
III. 150g Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát z pekingského zelí /1a,3,7/ 98,- 
IV. 150g  Kovbojské fazole, s klobáskou, kozím rohem, chléb /1a/ 98,- 

Pátek: Frankfurtská s párkem a bramborem /1a,7/ 

 I. 120g „Juráš“, Kuřecí prsíčka smažená v bramboráku, zelené salátové listy s hořčičným dresinkem/1a,3,10/ 111,- 
 II. 150g Vepřová kotletka Vepřová pečeně naložená v grilovacím koření,hranolky, tatarská omáčka /1a,3,10/ 103,- 
 III. 150g Špagety bolognese, parmezánský sýr /1a,3,7/ 98,- 
       

Polední menu podáváme od 10 30  do 14 00 hodin

Jídelní balení sebou 5,- 

Polévkové balení 5,-

 

Výsledek obrázku pro sodexo gastro pass

 

 

    Nápoje k obědovému menu za zvýhodněnou cenu  
  0,4 l Juice bazén – juice pomeranč, grep /2dl džus+2dl voda/ 20Kč
  0,33l Minerálka Mattoni 20Kč
       
Otevírací doba
pondělí - čtvrtek10:30 - 22:00
pátek10:30 - 24:00
sobota10:30 - 22:00
nedělezavřeno

Kapacita restaurace je 75 míst
a salónek pro 16 osob.

Kontakt

Restaurace U Kocoura
Umělecká 305/1(Palác Elektra)
702 00 Ostrava

vstup z ulice Jurečková

Telefon: 595 133 633
E-mail: info@ukocouraostrava.cz
IČO: 18453872
www.ukocouraostrava.cz

Rezervace stolu – pronájem prostor

Rezervaci můžete provést
na telefon: 595 133 633,
nebo pomocí emailové zprávy
na adrese info@ukocouraostrava.cz.

Těšíme se na Vaší návštěvu.

wifi
Přijímáme platební karty a stravenky

diners discover jcb maestro master masterelectronic visa visaelectron vpay

stravenky_checkue stravenky_sodexo stravenky_ticket

Toplist
TOPlist