Polední menu


21.  25. 5. 2018          

    Pondělí:      Bramboračka /1,9/    

 I. 150g Kuřecí stripsy – Kuřecí prsíčka smažené v sezamovém těstíčku, bramborová kaše, broskvový kompot /1,3,7/  98,-
 II. 150g Hovězí pečeně – Špikovaná hovězí kýta, dušená rýže, zelný salát s křenem/1,10/  98,-
 III. 120g Bělehradská vepřová kýta – Vepřová kýta s rajčaty, paprikou, cibulkou, česnekem, opékané brambory /1/  98,-
       

Úterý: Uzený vývar s kroupami a pórkem /1/

I. 150g Krkovice na grilu – Vepřová krkovička naložená v dijonské marinádě, smažené cibulové kroužky, bramborové hranolky, česnekový dip /1,3,7,10/ 111,- 
II. 150g Smažený sýr – Smažený eidam a hermelín, vařené petrželkové brambory, tatarská omáčka/1,3,7/ 98,- 

III.

150g Srbské rizoto, parmezánský sýr, kyselá okurka /9,7/ 98,- 
 IV.  150g Kuře na smetaně Kuřecí vykostěná stehýnka v omáčce s kořenovou zeleninou a smetanou, houskový knedlík /1,3,7/ 95,- 

Středa:  Fazolová s chilli /1/ 

I. 150g Vepřová panenka Filírovaná vepřová panenka se smetanovými žampióny,opékané brambory /1,7/ 120,- 
II. 120g Kuřecí steak – Kuřecí prsíčka zapečená sýrem Gouda, dušená rýže, zeleninový salát /1,7,10/ 98,- 
III. 150g Bulgur s grilovanou zeleninou, filátkem z mořské štiky a česnekovým dipem /1,3,4,7/ 98,- 
 IV. 150g Halušky s uzeným masem, kyselým zelím, cibulkou /1/ 95,- 

Čtvrtek:Vývar s těstovinou/1,3,7,9/

I. 150g Olomoucká kapsa – Kuřecí prsíčka plněná anglickou slaninou a tvarůžkou, americké brambory, ďábelská omáčka /1,3,7/ 111,- 
II. 150g Medailonky po myslivecku Vepřová kýta s česnekem, cibulkou, slaninou, červeným vínem, dušená rýže/1,10/  98,- 
III. 150g Špagety s kuřecím masem, rajčaty, černou olivou, parmezánský sýr/1,3,7/ 98,- 
IV. 150g Holandský řízek, mačkané brambory se smaženou cibulkou, okurkový salát /1,3,7/   98,-

Pátek: Rajská s kuskusem /1/ 

 I.  150g Maďarský guláš – Pikantní maďarský hovězí guláš s čerstvou kapií, chilli, smažené bramboráčky/1,3/ 111,- 
 II.  120g Asijské  nudličky – Krůtí prsíčka s asijskou zeleninou, sójovou omáčkou, ½ dušená rýže, ½ hranolky /1,6,9/     98,- 
 III.  150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka /1,3,7/     98,- 
        

Polední menu podáváme od 10 30  do 14 00 hodin

Jídelní balení sebou 5,-

Polévkové balení 5,-

 

Výsledek obrázku pro sodexo gastro pass

 

 

    Nápoje k obědovému menu za zvýhodněnou cenu  
  0,4 l Juice bazén – juice pomeranč, černý rybíz /2dl džus+2dl voda/ 20Kč
  0,3l Toma Natura jemně perlivá, neperlivá 20Kč
       

Kapacita restaurace je 75 míst
a salónek pro 16 osob.

Otevírací doba
pondělí - čtvrtek10:30 - 22:00
pátek10:30 - 24:00
sobota10:30 - 22:00
nedělezavřeno
Kontakt

Restaurace U Kocoura
Umělecká 305/1(Palác Elektra)
702 00 Ostrava

vstup z ulice Jurečková

Telefon: 595 133 633
E-mail: info@ukocouraostrava.cz
IČO: 18453872
www.ukocouraostrava.cz

Rezervace stolu – pronájem prostor

Rezervaci můžete provést
na telefon: 595 133 633,
nebo pomocí emailové zprávy
na adrese info@ukocouraostrava.cz.

Těšíme se na Vaší návštěvu.

wifi
Přijímáme platební karty a stravenky

diners discover jcb maestro master masterelectronic visa visaelectron vpay

stravenky_checkue stravenky_sodexo stravenky_ticket

Toplist
TOPlist