Polední menu


    

 

10. – 14. 12. 2018

 

Pondělí:  Zeleninová s vejci /1a,3,7/ 

 I. 150g Zvěřinové medailonky – Jelení kýta naložená v čerstvých bylinkách,opékané brambory, zeleninový salát /1a,10/  130,-
 II. 150g „Pastýř“ – Sýr eidam se šunkou, smažený v těstíčku, vařené petrželkové brambory, tatarská omáčka /1a,3,7/  98,-
 III. 120g Kuřecí prsíčka v sýrové omáčce s nivou a červenou papričkou, plněné dušená rýže /1a,7/  98,-
       

Úterý:  Vývar s kroupy a zeleninou /1a,9/

I. 150g Krůtí rarášci – Krůtí prsíčka smažená v paprikové strouhance, bramborová kaše, rukolový salát/1a,3,7/ 111,- 
II. 150g Hovězí na hříbkách Špikovaná hovězí kýta, omáčka s pravými hříbky, dušená rýže/1a,10/ 98,- 

III.

150g Katův šleh – Vepřová kýta s žampióny, cibulkou, okurkou, paprikou v bramborovém placku/1a,3/ 98,- 
IV. 150g Koprová omáčka, 2x vejce, vařené petrželkové brambory, /1a,3,7/ 98,- 

Středa:  Cibulový krém s chilli /1,7/

I. 150g Dřevorubecký steak – Vepřová krkovice naložená v dijonské marinádě, americké brambory, ďábelská omáčka /1a,3,7,10/ 111,- 
II. 120g Kuřecí prsíčka naložená v gyros koření, bramborové hranolky, tatarská omáčka s jogurtem /1a,3,7/   98,- 
III. 150g Gnocchi s krůtím masem, listovým špenátem a smetanou /1a,7,10/  98,- 
IV. 150g Hrachová kaše, uzené, opečená cibulka, kyselý okurek, chléb /1a,3,7/ 98,- 

Čtvrtek: Gulášová /1a/ 

I. 150g Hovězí líčka – Pomalu pečené hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše /7,9,12/ 111,- 
II. 150g Vepřové medailonky po myslivecku – Vepřová kýta se slaninou, cibulkou, česnekem, hříbky a červeným vínem, vařené brambory s mladou cibulkou/1a,12/ 98,- 
III. 150g Špagety s kuřecím masem, rajčaty, sýr/1a,3,7/ 98,- 
IV.  150g Kuře na paprice, houskový knedlík /1a,3,7/ 98,- 

Pátek:  Fazolová/1a,9/ 

 I.  150g Vepřový steak – Vepřová pečeně na grilu, pepřová steaková omáčka, smažené steakové hranolky /1a,7/ 111,- 
 II.  120g Štika na grilu, kuskus se zeleninou, limetkový dip /1a,3,4,7/ 98,- 
 III.  150g Pečené kuře – Kuřecí vykostěná stehýnka pečená s cuketou, karotkou,½ dušená rýže, ½ hranolky /1a/ 98,- 
       

Polední menu podáváme od 10 30  do 14 00 hodin

Jídelní balení sebou 5,-

Polévkové balení 5,-

 

Výsledek obrázku pro sodexo gastro pass

 

 

    Nápoje k obědovému menu za zvýhodněnou cenu  
  0,4 l Juice bazén – juice pomeranč, černý rybíz /2dl džus+2dl voda/ 20Kč
  0,33l Minerálka Korunní 20Kč
       
PŘIJMEME SERVÍRKU

NA HLAVNÍ PRACOVNÍ POMĚR

Pro bližší informaci pište - info@ukocouraostrava.cz
volejte – 737 913 081

Kapacita restaurace je 75 míst
a salónek pro 16 osob.

Otevírací doba
pondělí - čtvrtek10:30 - 22:00
pátek10:30 - 24:00
sobota10:30 - 22:00
nedělezavřeno
Kontakt

Restaurace U Kocoura
Umělecká 305/1(Palác Elektra)
702 00 Ostrava

vstup z ulice Jurečková

Telefon: 595 133 633
E-mail: info@ukocouraostrava.cz
IČO: 18453872
www.ukocouraostrava.cz

Rezervace stolu – pronájem prostor

Rezervaci můžete provést
na telefon: 595 133 633,
nebo pomocí emailové zprávy
na adrese info@ukocouraostrava.cz.

Těšíme se na Vaší návštěvu.

wifi
Přijímáme platební karty a stravenky

diners discover jcb maestro master masterelectronic visa visaelectron vpay

stravenky_checkue stravenky_sodexo stravenky_ticket

Toplist
TOPlist