Polední menu

 

 Polední menu

24. – 28. 2. 2020

 

Pondělí: Kulajda /1a,3,7/                                

 I. 150g Fisch and Fisch – Filé z mořské štiky smažené v pivním těstíčku, hranolky, majonézový dip /1a,c,3,4/  111,-
 II. 150g Vepřová kotletka – Kotletka na grilu, dijonská omáčka, mačkané brambory se špekem, salát z pekingského zelí /1a,10/ 109,- 
 III. 120g Kuřecí medailonky – Kuřecí prsíčka s grilovanou cuketou, dušená rýže /1a/ 109,- 
       

Úterý: Luštěninová /1a/

I. 150g Zvěřinové řízečky – Řízečky z kančí kýty, smažené v trojobalu, bramborová kaše, rukolový salát /1a,3,7/  130,- 
II. 150g Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, hranolky /1a,7/ 111,- 

III.

1ks Pečené kuřecí stehno, česnek, cibulka, slanina, dušená rýže, kyselý okurek /1a/ 109,- 
IV. 150g Špagety boloňské, parmezánský sýr /1a,3,7/ 98,- 

Středa: Vývar s kapáním /1a,3,9/ 

I. 150g Vepřový steak – Vepřová krkovička na grilu, naložená v dijonské marinádě, americké brambory, tatarská omáčka /1a,3,7,10/  111,- 
II. 150g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky /1a,3,7,9,10/ 111,- 
III. 150g Kuřecí na kari – Kuřecí prsíčka naložené v zeleném kari, dušená rýže aglio-olio/1a,7,10/ 109,- 
IV. 150g  Halušky se zelím a uzeným masem /1a,3,7/  98,-    

Čtvrtek:  Krupicová s vejcem /1a,3,9/   

I. 150g Krůtí se švestkovou omáčkou – Krůtí prsíčka, švestková omáčka s kapkou brandy, bramborové tolárky /1a,7/ 111,- 
II. 150g Smažený sýr – Eidam a hermelín smažený v trojobalu, vařené brambory, tatarská omáčka/1a,3,7/ 109,- 
III. 150g Pečená krkovička, kapustové zelí, vařené brambory/1a,7/ 109,- 
IV. 150g Kuřecí rizoto, hrášek, kukuřice, sýr, kyselá okurka /1a,7/ 98,- 

 Pátek: Frankfurtská/1a,7/

I. 150g  „Juráš“ – Kuřecí prsíčka smažené v bramboráku /1a,3/ 111,- 
II. 150g Vepřový steak – Vepřová kotleta na barevném pepři, opékané brambory, bylinkový dip /1a,710/ 109,- 
III. 150g Špenát, 2x vejce, vařené brambory/1a,3/ 98,- 
       

Polední menu podáváme od 10 30  do 14 00 hodin

Jídelní balení sebou 5,- 

Polévkové balení 5,-

 

Výsledek obrázku pro sodexo gastro pass

 

 

    Nápoje k obědovému menu za zvýhodněnou cenu  
  0,4 l Juice bazén – juice pomeranč, grep, černý rybíz /2dl džus+2dl voda/ 20,-
  0,33l  Mattoni 20,-
       
Vánoční otevírací doba

21. 12. 2019 – 26. 12. 2019
Zavřeno

27. 12. 2019 10:30 – 22:00 hodin
28. 12. 2019 10:30 – 22:00 hodin

29. 12. 2019 – 1. 1. 2020
Zavřeno

Otevírací doba
pondělí - čtvrtek10:30 - 22:00
pátek10:30 - 24:00
sobota10:30 - 22:00
nedělezavřeno

Kapacita restaurace je 75 míst
a salónek pro 16 osob.

Kontakt

Restaurace U Kocoura
Umělecká 305/1(Palác Elektra)
702 00 Ostrava

vstup z ulice Jurečková

Telefon: 595 133 633
E-mail: info@ukocouraostrava.cz
IČO: 18453872
www.ukocouraostrava.cz

Rezervace stolu – pronájem prostor

Rezervaci můžete provést
na telefon: 595 133 633,
nebo pomocí emailové zprávy
na adrese info@ukocouraostrava.cz.

Těšíme se na Vaší návštěvu.

wifi
Přijímáme platební karty a stravenky

diners discover jcb maestro master masterelectronic visa visaelectron vpay

stravenky_checkue stravenky_sodexo stravenky_ticket

Toplist
TOPlist